✔ Unieke softwarepakketten

✔ Service op locatie

✔ Beveiliging op afstand

Clouddiensten nabij Aalsmeer

Zoekt u een partij voor de installatie van clouddiensten in de buurt van Aalsmeer? Ons IT-bedrijf in de Kwakel biedt diverse clouddiensten voor particulieren en ondernemingen. Zo kunt u veilig uw gegevens opslaan in de cloud zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat gegevens verloren gaan of op onveilige locaties opgeslagen worden. Dat is wel zo handig!

Geïnteresseerd in onze diensten?

Neem contact op!

IT-bedrijf met clouddiensten in de buurt van Aalsmeer

Fix-IP nabij Aalsmeer helpt u graag met het optimaliseren van uw IT-diensten, want cloudservices zijn de toekomst en de toekomst is nu. Werkelijk al uw digitale werkprocessen kunnen verwerkt worden in de cloud. Zo kunt u bijvoorbeeld met Office 365 uw mail in de cloud zetten. Ons IT-bedrijf nabij Aalsmeer biedt grondige uitleg bij alle aangeboden clouddiensten. Zo weet u precies alle functies en mogelijkheden voordat u het product in gebruik neemt. U kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen met onze helpdesk wanneer u ergens tegenaan loopt. Naast clouddiensten biedt ons IT-bedrijf in de buurt van Aalsmeer ook andere IT-services aan voor uw bedrijf, zoals algemene ICT-dienstverlening, cloudback-up en telefoniesystemen. Zo kunt u voor al uw computervragen bij ons terecht. Een greep uit de mogelijkheden:

 

Bestel nu uw online werkomgeving

Wilt u uw huidige bedrijfssystemen vervangen? Fix-IP in de Kwakel, nabij Aalsmeer biedt u verschillende IT-mogelijkheden met onze clouddiensten. Wilt u informeren naar de mogelijkheden? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0297 – 74 55 16, of per email op info@fix-ip.nl.

Call Now Button