✔ Unieke softwarepakketten

✔ Service op locatie

✔ Beveiliging op afstand

Telefoniesystemen

Is uw bedrijf op zoek naar nieuwe telefoniesystemen? Ons IT-bedrijf in de Kwakel, nabij Hoofddorp en Aalsmeer heeft een uitstekende optie voor de vaste telefonie van uw onderneming. Ons programma met VoIP biedt hiervoor de perfecte uitkomst, waarmee uw zorgeloos binnen en buiten uw bedrijf kunt telefoneren.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Neem contact op!

Telefoniesystemen met internetverbinding

De telefoniesystemen met VoIP, ook wel Voice-over IP maken gebruik van een internetverbinding. De IT specialist, nabij Aalsmeer en Hoofddorp zorgt hiermee dat u vaste telefonie voorzien is van één telefoonnummer. Doormiddel van de internetverbinding is uw telefoonnummer zowel binnen als buiten openingstijden beschikbaar, indien u dit wenst. Daarnaast kunt u ons programma op uw mobiele telefoon gebruiken. Uw inkomende oproepen schakelt u dan door naar uw mobiele telefoon. Zo hoeft u geen zakelijk mobiel telefoonnummer te hanteren. Dat is vooral handig als u veel reist of wanneer u even niet aanwezig bent op de zaak.

Het telefoniecomputerprogramma

Het telefoniecomputerprogramma van de IT specialist nabij Hoofddorp en Aalsmeer is makkelijk in gebruik en een creatieve oplossing tot vaste telefoniesystemen. Het telefoonsysteem zorgt onder andere voor lagere en voordelige belkosten voor uw onderneming. Een ander voordeel van onze telefoniesystemen is dat u samen met uw collegas hetzelfde telefoonnummer gebruikt terwijl u niet allemaal op dezelfde locatie hoeft te zijn. Het enige wat u nodig heeft, is een werkende verbinding met het internet. Daarnaast vindt u in ons assortiment volledige mobiele telefoonsystemen. Andere diensten naast vaste IT-telefonie in de buurt van Aalsmeer en Hoofddorp
Naast vaste telefoniesystemen kunt u bij Fix-IP terecht voor al uw hard- en software vragen. Onze services bieden u onder andere ondersteuning en installatie van clouddiensten en algemene IT-services. Ook staat onze helpdesk voor u klaar bij het oplossen van uw computerproblemen

Bestel nu uw zakelijke telefoonservice

Wilt u ook uw vaste telefonie voorzien het programma van ons IT-bedrijf nabij Hoofddorp en Aalsmeer? Neem dan contact met ons op en plan een installatiedatum. Wilt u meer weten over onze werkwijze en telefoniesystemen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0297 – 74 55 16 of stuur een e-mail naar info@fix-ip.nl. Dan plannen wij een demo voor u in.

 

Call Now Button